Thetford PowerPods bleu

Categorieën: ,

Thetford PowerPods is de oplossing voor het niet meer gebruik maken van flessen en niet meer hoeven na te denken hoeveel vloeistof er gebruikt moet worden. U gooit nu eenvoudig 1 pod in de afval tank, vult deze met 3 liter water en klaar is het. Makkelijker kan niet.

Een product waarmee verspillen tot het verleden behoort. 20 pods per verpakking, 3 maanden vooruit. Duurzaam in gebruik. Niet meer twijfelen, de flessen eruit en de pods erin. Gemak dient de mens.

22,95

14 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

De Thetford Blue PowerPods hebben dezelfde kwaliteiten als de flessen Aqua Kem Blue. Maar nu heeft Thetford het dus verwerkt in een handige pod.

U kent het vast wel, na het legen van de cassette de juiste hoeveelheid nieuwe vloeistof afmeten, zorgen dat het niet naast de tank gaat bij het ingieten. Dat kan voorgoed verleden tijd zijn met deze Pods van Thetford.

Door de top technologie van Thetford, geven deze pods pas hun middel vrij na contact met water. Dus geen lekkages van het middels meer buiten de afvaltank. Dankzij deze pods gebruik je altijd de juiste dosering en is het product precies afgepast voor een efficiente werking. Daarbij is product duurzaam, overdosering is niet mogelijk. Naast dat het nare geurtjes maskeert, reduceert het ook gasvorming en maakt het het afval vloeibaar, zodat de tank makkelijk geleegd kan worden.

Dankzij de powerpods heb je altijd te juiste dosering. Eén dosering gaat tot wel 5 dagen mee. Doseer één powerpod per 20 liter afvaltankvolume en voeg drie liter water toe en klaar is uw tank voor gebruik.

Deze zak bevat 20 pods.