Thetford Concentrated Aqua Kem blue

Categorie├źn: ,

Aqua Kem Concentrated is het kleine flesje van Thetford. Het product is geconcentreerd en gaat net zolang mee als een 2 liter fles. Maar dit flesje is wel stukken kleiner en lichter. Hierdoor neemt het minder ruimte in beslag. De ideale oplossing voor als u weinig ruimte tot uw beschikking hebt. De inhoud van dit flesje is een kwaliteit product van Thetford en speciaal gemaakt voor uw Thetford toilet.

13,00

11 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Aqua Kem Concentrated is het mooie duurzame flesje van Thetford. Het product is 2,5 x geconcentreerd t.o.v. de gewone Aqua Kem 2 liter flessen. Met deze kleine flesje kan u net zo veel doseringen halen als u uit een grote fles van 2 liter haalt. Maar hij neemt veel minder ruimte in beslag en is ook lichter.

Een hoeveelheid van 60 ml Aqua Kem Concentrated geeft hetzelfde resultaat als 150 ml van uit de 2 liter fles. Aqua Kem. Dus met deze fles kan u meer dan 2 maanden vooruit.

U neemt dus minder gewicht en volume mee, voor precies hetzelfde resultaat. En daarom vinden wij dit een heel doordacht flesje van Thetford.

Dit product is bedoeld voor uw toilet afvaltank.