Sani plus Green toiletvloeistof van betrouwbare merk Bardani

Categorieën: ,

Sani plus Green is de milieu veilige vloeistof, van het betrouwbare merk Bardani. U bent nu milieu vriendelijk bezig. We kunnen gerust zeggen, in de natuur en voor de natuur. Met deze fles van maar liefst 2 liter, krijgt u een milieu veilige oplossing in de afvalwater tank van het toilet. Het gebruik van chemische middelen is verleden tijd. Maar u bent nog steeds gegarandeerd van goede kwaliteit. Dit ziet u terug in goede afbraak van het toiletpapier en dat geur en gasvorming vermeden wordt. En dat allemaal zonder schade aan natuur. Wat wil u nog meer!

11,00

18 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Bardani Sani Plus Green toiletvloeistof is een milieu bewuste toiletvloeistof voor de afvaltank van het chemisch toilet. Daarmee mag u de tank ook legen op een septitank en in uw toilet thuis.

Sani Plus Green onderdrukt ongewenste geuren en vermindert gasvorming. Daarnaast bevordert het de afbraak van vaste bestanddelen en toiletpapier.

Bij gemiddeld gebruik houdt de Bardani Sani Plus Green toiletvloeistof uw afvaltank ongeveer 3 tot 4 dagen schoon en fris.

Het is een voordelige XL fles en bevat maar liefst 2 liter vloeistof waar u lang mee vooruit kan.

Extra informatie
Inhoud

2000 ml