Thetford Concentrated grey water fresh

Categorieën: ,

Nare geurtjes in uw keuken of toilet wie wil dat nu. Dus weg met die geurtjes. Daarvoor hebt u dit product nodig. Thetford Grey Water Fresh Concentrated maskeert nare geurtjes uit al uw afvoer puntjes. Het middel zorgt ervoor dat de caravan, camper of tent altijd fris ruikt.

Thetford Grey Water Fresh is een geconcentreerde vloeistof, waardoor je een hoger rendement met minder inhoud bereikt. Ook betekent de kleinere fles dat het milieu minder belast wordt.

Dus wil u een schoon ruikende douche en een frisse keuken, twijfel dan niet meer en schaf dit product aan.

11,95

18 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Met Thetford Grey Water Fresh Concentrated zijn nare geurtjes uit uw afvoer puntjes verleden tijd! Dit schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat de caravan, camper of tent altijd fris ruikt.

Tijdens het kamperen wordt het afvalwater van de douche en spoelbak allemaal opgevangen in de grijs water tank. Hier kunnen nog wel eens geurtjes van af komen, die dan via de afvoer de camper binnenkomen. Thetford Grey Water Fresh Concentrated is krachtige en effectieve vloeistof waarmee je dit voorkomt. Dit schoonmaakmiddel voorkomt afzettingen in de grijs water tank en zorgt voor een perfecte maskering van nare geurtjes uit de afvoer. Ook zorgt het ervoor dat het grijs water langer schoon en fris blijft. Met dit product ruikt het dan ook altijd fris in de camper, en wordt het legen van de grijs water tank een comfortabelere klus. Thetford Grey Water Fresh is een geconcentreerde vloeistof, waardoor je een hoger rendement met minder inhoud bereikt. Ook betekent de kleinere fles dat het milieu minder belast wordt.

Deze voordelen brengt het u:

  • Voorkomt afzettingen in de grijs water tank
  • Perfecte maskering van nare geurtjes uit de afvoer
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Inhoud: 0,75 liter

Dit schoonmaakmiddel is zeer eenvoudig te gebruiken. Gebruik het telkens na het legen van jouw grijs water tank. Voor een gemiddelde grijs water tank van 100 liter is 1 dosis van 80 ml voldoende. Een dosis van 80 ml is tot wel 7 dagen werkzaam! Je kan de vloeistof direct in de gootsteen- of doucheafvoer gieten. Spoel vervolgens door met schoon water. Zo eenvoudig is het!

Met Thetford Grey Water Fresh Concentrated heb je tijdens jouw vakantie nooit meer last van nare geurtjes uit de afvoer.