Thetford Siliconen spray

Categorieën: ,

De Thetford Seal Lubricant is in eerste instantie een smeermiddel voor uw toilet. Het middel zorgt ervoor dat je toiletafdichtingen niet uitdrogen en dat alles soepel blijft werken. Maar het is ook heel geschikt voor uw sloten, scharnieren en luifelrails van uw kampeer middel. Zelfs kan u het gebruiken bij het smeren van fiets onderdelen (die op uw vakantie best wat te leiden hebben). Ik zou zeggen, een totaal product die u niet kan missen op uw vakantie of reis. 

5,05

16 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Deze siliconen spray van Thetford is speciaal ontwikkeld voor  de toilet van uw camper, caravan of tent. Het product beschermt, smeert, zorgt voor flexibiliteit van uw toilet onderdelen. Het zorgt ervoor dat je toiletafdichtingen niet uitdrogen en alles soepel blijft werken. Door 2 a 3 keer per jaar alle afsluitingen, scharnieren en/of rubbers van uw toilet of cassettes in te spuiten met deze siliconen blijft alles soepele werken en verleng het de levensduur van je toilet. 

Het middels is:

  • Speciaal ontwikkeld voor uw Thetford-toiletonderdelen
  • Uitstekend geschikt voor kunststoffen en geeft geen verkleuring van de kunststof onderdelen
  • Zorgt voor een soepele werking van Thetford-schuifventielen en andere onderdelen

De Thetford Seal Lubricant is in eerste instantie een smeermiddel voor uw toilet. Maar het is ook heel geschikt om te gebruiken voor uw sloten, scharnieren en luifelrails van uw kampeer middel. Zelfs kan u het gebruiken bij het smeren van fiets onderdelen (die op uw vakantie best wat te leiden hebben).

Het betreft hier een totaal product die u vrijwel op alle draaiende delen van zowel uw toilet of andere objecten kan gebruiken.

Extra informatie
Inhoud

200 ml

Toepassing

Smeermiddel