Thetford Toilet Bowl Cleaner

Categorieën: ,

Hoe houdt u het toilet hygiënisch schoon tijdens uw vakantie of reis. Wij hebben de oplossing voor u, gebruik de Thetford Toilet Bowl Cleaner. Dit is een speciaal door Thetford ontwikkelde vloeistof, van een hoogwaardige kwaliteit. Het product is helemaal afgestemd op uw toilet en past in het gehele assortiment om uw alles hygiënisch schoon te houden. De reiniger is een verdikte en geconcentreerde formule. Het verwijdert kalkaanslag en vuil op een veilige manier. Na het gebruik is uw toilet echt weer schoon en ontstaat er een glanzende toiletpot.

6,95

16 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

De Thetford Toilet Bowl Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeistof van hoogwaardige kwaliteit, die precies past in het gehele assortiment om uw toilet op uw vakantie hygiënisch schoon te houden. De reiniger heeft een verdikte en geconcentreerde formule en verwijdert kalkaanslag en vuil op een veilige manier. Na het gebruik is uw toilet weer schoon en ontstaat er een glanzende toiletpot.

Thetford Toilet Bowl Cleaner beschermt het kunststof, keramiek en de toiletafdichting van uw toilet waardoor deze nog langer meegaat. En in tegenstelling tot andere reinigers tast deze vloeistof de beschermlaag van uw pot niet aan.

Het verfrist, beschermt rubbers, verwijdert kalk aanslag, voorkomt opnieuw kalkvorming en houdt geurvorming in de pot tegen.

Dit product kan simpelweg gezegd niet ontbreken in uw camper, caravan of tent.