Thetford C250/260 Fresh-Up set

Een Fresh-up set voor type C250/260 toilet van Thetford. Deze set is geschikt als vervanging van een defecte cassette of als voor als u een 2e cassette wenst of gewoon als nieuwe en frisse set. Dan is dit totaalpakket de ideale oplossing. In de doos zit namelijk niet alleen een cassette, maar ook een toiletbril en deksel.

Deze set is ook heel geschikt als u de camper net gekocht hebt en om hygiënische redenen ook graag alles wil vervangen.

Meerdere mogelijkheden waarom u deze kwaliteit set van Thetford zou willen aanschaffen.

130,00

20 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Met deze fresh-up set van Thetford vervangt u heel eenvoudig uw gebruikte toilet cassette en bril voor een nieuwe. Handig als uw huidige defect is gegaan of als u een andere caravan of camper heeft gekocht en dan voor de hygiëne een schone cassette en bril wenst. Ook handig als u een 2e cassette op bij u wilt hebben, zodat u altijd van de toilet gebruik kan blijven maken zelfs al de cassette vol is en er even geen sanistation voorhanden is om de volle cassette te legen.

De set bevat een volledige kant en klare cassette die direct geschikt is voor gebruik en een vervangende toilet deksel en bril.

Heb u nog een oudere versie cassette zonder wieltjes. Geen zorgen, de nieuwe cassette met wieltjes past ook gewoon in het toilet zodat u hiermee ook snel weer mee op pad kunt.

Extra informatie
Lengte

66.5 cm

Breedte

36.5 cm

Hoogte

28.5 cm

Gewicht kg

6.28 kg