Thetford Aqua Rinse spray

Categorieën: ,

Met deze Aqua Rinse spray van Thetford, creëert uw hetzelfde effect als u krijgt met de Aqua Rinse concentrated die u toevoegt aan de water tank van uw toilet. Het geeft een beschermende laag aan uw toiletpot, waardoor het spoelen soepel blijft verlopen, het achterblijven van resten en het vormen van aanslag voorkomen wordt. Tegelijk smeert het de afdichtingen wat de levensduur weer ten goede komt. Dus een top product, wat u alleen maar werk uit handen neemt.

5,75

10 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

De Thetford Aqua Rinse spray is een toiletspray speciaal voor toiletten die zijn aangesloten op de centrale watertank van uw camper of caravan. In dat geval kan u de Aqua Rinse concentrated vloeistof niet gebruiken, omdat dit niet aan de centrale tank toegevoegd mag worden. Maar toch wenst wel de beschermde laag van Aqua Rinse, wat kan u dan doen?

Thetford heeft hiervoor de Aqua Rinse spray ontwikkeld. Dit product spuit u rechtstreeks in de toilet pot waardoor u als nog de beschermde laag krijgt die u graag wilt hebben. Het spoelen gaat door deze laag effectiever en wordt het achterblijven van enige aanslag voorkomen. Ook smeert de Aqua Rinse spray de afdichtingen van het toilet, wat de levensduur ten goede komt. Tegelijk doet u ook nog aan waterbesparing. Doordat het product dus aanslag voorkomt, hoeft u minder vaak te spoelen voor hetzelfde schone resultaat.

En dan nog de frisse geur van Lavendel, uw waant zich hiermee in de Provence.

Met gebruik van dit product geld, maar één ding; genieten van een frisse vakantie met de Aqua Rinse spray!