Porta Potti 165 chemisch toilet

Porta Potti Qube 165 is het grotere broertje van de 145 met een balg pomp. De afval watertank heeft een capaciteit van 21 liter. De schoon watertank bevat 15 liter. Ook heeft hij een hogere zit wat meer comfort geeft. Te samen met de grotere afval tank, is hij geschikter geworden voor de grotere gezinnen.

73,95

17 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

De Porta Potti 165 is het grotere broertje van de 145. Hij heeft een hogere zit en een grotere afval tank, wat het gebruikers gemak alleen maar vergoot.

De toilet doorspoelen na gebruik gebeurd handmatig via drukken op een pomp knop (genaamd balg pomp)

De afvaltank is het onderste gedeelte en heeft een grotere capaciteit van 21 liter en is eenvoudig te vervoeren. De spoelwater tank vormt samen met de toiletpot, bril en deksel de bovenzijde van het toilet en heeft een net als de 145 een capaciteit van 15 liter. De toiletbril en deksel zijn eenvoudig afneembaar en de toilet is makkelijk te verplaatsen en dus overal te gebruiken.

Deze toilet is nog steeds mooi compact en maar 300 gram zwaarder dan zijn kleine broertje. Hij is even duurzaam en ook van een hoogwaardig kunststof gemaakt. Het toilet is eenvoudig te reinigen en onderhouden. Er hoeven geen losse delen gedemonteerd of gereinigd te worden. De geïntegreerde schenktuit en handige beluchtingsknop zorgt ervoor dat de afvaltank zonder spatten geleegd kan worden.

Op dit model is het mogelijk om optioneel een Hold Down kit bij te bestellen. Hiermee kan u eenvoudig het toilet fixeren aan een vaste ondergrond. Dit is bijvoorbeeld heel geschikt als de toilet op een boot gaat gebruiken.

De speciale vloeistoffen voor dit toilet kan u vinden in onze webwinkel. De toilet zelf wordt geleverd zonder vloeistoffen.

 

 

Extra informatie
Hoogte

41.4 cm

Diepte

42.7 cm

Capaciteit spoelwatertank

15 liter

Capaciteit afvaltank

21 liter