Porta Potti 335 chemisch toilet

Porta Potti 345 is het kleine model in deze range, met een zuigerpomp. De afvaltank heeft een capaciteit van 10 liter. De spoelwater tank bevat ook 10 liter. Met de geïntegreerde niveau-indicator kan u makkelijk aflezen of de tank vol is. Door het kleine formaat past hij in vele kastjes of onder een bed. Door gebruik te maken van hoogwaardig kunststof is dit een sterk toilet die robuust en zeer duurzaam is.

 

 

 

Porta Potti Qube 335 is het kleine model in deze range. Deze afvaltank heeft een capaciteit van 10 liter.

119,00

19 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Deze Porta Potti 335 is het kleine model toilet waar geen balg (druk) pomp, maar een zuiger (trek) pomp in zit. Dit toilet wordt standaard geleverd met de Thetford Hold Down Kit. Dit is een bevestiging set waarmee je het toilet makkelijk op een vaste ondergrond kan fixeren. Dit geeft stabiliteit als u het toilet op bijvoorbeeld een boot wil gaan gebruiken.

Het spoelsysteem bestaat uit een handmatige zuigerpomp. Deze is licht en gemakkelijk te bedienen door hem eenvoudig omhoog te trekken en garandeert een krachtige spoeling.

Het onderste gedeelte van het toilet is de afvaltank. Deze afvaltank heeft een capaciteit van 10 liter. Door de geïntegreerde niveau-indicator is het eenvoudig en snel af te lezen wanneer de cassette geleegd moet worden. De spoelwater tank vormt samen met de toiletpot, bril en deksel de bovenzijde van het toilet en heeft een capaciteit van 10 liter. De toiletbril en deksel zijn eenvoudig afneembaar en de toilet is makkelijk te verplaatsen en dus overal te gebruiken.

Deze toilet is nog steeds mooi compact. Hij is even duurzaam en van een hoogwaardig kunststof. Het toilet is eenvoudig te reinigen en onderhouden. Er hoeven geen losse delen gedemonteerd of gereinigd te worden. De geïntegreerde schenktuit en handige beluchtingsknop zorgt ervoor dat de afvaltank zonder spatten geleegd kan worden.

De speciale vloeistoffen voor dit toilet kan u vinden in onze webwinkel. De toilet zelf wordt geleverd zonder vloeistoffen.

 

Extra informatie
Hoogte

31.3 cm

Diepte

38.2 cm

Gewicht kg

3.3 kg

Capaciteit spoelwatertank

10 liter

Capaciteit afvaltank

10 liter