Porta Potti 365 chemisch toilet

Porta Potti 365 is het grote model in deze range, met een zuigerpomp. De afvaltank heeft nu een capaciteit van niet 12, maar 21 liter. Hierdoor is hij ook geschikt voor de wat grotere gezinnen. De spoelwater tank bevat 15 liter water. Dit model beschikt ook over de geïntegreerde niveau-indicator, zodat u eenvoudig kan zien of de tank vol is.

Ondanks het grotere formaat is hij nog steeds mooi compact gebleven. Voor dit model heeft Thetford ook hun hoogwaardig kunststof gebruikt, wat weer een duurzaam product oplevert.

99,95

14 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Deze Porta Potti 365 is het grote model toilet waar geen balg (druk) pomp, maar een zuiger (trek) pomp in zit. Dit heeft weer een hogere zit positie dan de 345 en meer capaciteit in afval tank waardoor u minder vaak naar de loosplaats hoeft. Voor grotere gezinnen is deze dus uitstekend geschikt.

Het spoelsysteem bestaat uit een handmatige zuigerpomp. Deze is licht en gemakkelijk te bedienen door hem eenvoudig omhoog te trekken en garandeert een krachtige spoeling.

Het onderste gedeelte van het toilet is de afvaltank. Deze afvaltank heeft een capaciteit van 21 liter. Door de geïntegreerde niveau-indicator is het eenvoudig en snel af te lezen wanneer de cassette geleegd moet worden. De spoelwater tank vormt samen met de toiletpot, bril en deksel de bovenzijde van het toilet en heeft een capaciteit van 15 liter. De toiletbril en deksel zijn eenvoudig afneembaar en de toilet is makkelijk te verplaatsen en dus overal te gebruiken.

Deze toilet is nog steeds mooi compact. Hij is even duurzaam en van een hoogwaardig kunststof. Het toilet is eenvoudig te reinigen en onderhouden. Er hoeven geen losse delen gedemonteerd of gereinigd te worden. De geïntegreerde schenktuit en handige beluchtingsknop zorgt ervoor dat de afvaltank zonder spatten geleegd kan worden.

Dit type heeft geen geïntegreerd Hold down kit waarmee je het toilet eenvoudig kan fixeren op een vaste ondergrond, maar is wel optioneel bij te bestellen. Dit kan handig zijn als uw hem gebruik op uw boot.

De speciale vloeistoffen voor dit toilet kan u vinden in onze webwinkel. De toilet zelf wordt geleverd zonder vloeistoffen.