Porta Potti 565P chemisch toilet

U heeft hier de Porta Potti 565E in handen. Dit product is één van de luxe toiletten met handmatige spoeling, die Thetford u kan bieden. Het design is elegant, stijlvol en tijdloos uitgevoerd.  De luxe uitstraling van het toilet maakt dat het zelfs een eye catcher is. Er is zelfs aan de toiletrol gedacht. Fijn en netjes weggewerkt in de pot zelf. U hoeft nergens een gaatje te gaan maken voor een toiletrol houder, want de rol hebt u altijd handig bij u in de buurt. Echt een design product waar de makers van Thetford goed aandacht aan besteed hebben. Hij is daarom de aanschaf meer dan waard en geeft u jaren en jaren comfort.

159,00

13 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

De Thetford Porta Potti 565P valt onder het luxe segment. Het is één van de 2 luxe toiletten van Thetford. Het is een design toilet met een handmatige spoeling in een stijlvole kleur. Het toilet hoeft niet aan te worden gesloten op een afvoer- of watersysteem.

De Porta Potti Excellence verschilt niet alleen in zijn unieke ontwerp, maar heeft ook een perfecte zithoogte net als u dat thuis gewent bent. Ook de vorm en luxe uitstraling van het toilet maakt dat het zelfs een eye catcher is in uw tent, vouwwagen of boot. Het grotere zitvlak geeft een stabiel gevoel en is daarom voor iedereen geschikt.

Er is zelfs aan de toiletrol gedacht. Fijn en netjes weggewerkt in de pot zelf. U hoeft nergens een gaatje te gaan maken voor een toiletrol houder, want de rol hebt u altijd handig bij u in de buurt.

Dit toilet heeft een geïntegreerd bedieningspaneel met zuiger pomp (op het model 565E zit zelfs een elektrische bediening), water vul eenheid en niveau-indicator voor zowel de spoel watertank, als de afval watertank. Deze indicatoren vertellen je wanneer het tijd is om de watertank bij te vullen of je de afvaltank moet legen. De afvaltank is eenvoudig los te koppelen van het toilet, door de hendel te bedienen die boven de toiletrol houder zit en heeft een capaciteit van 21 liter. De spoelwater tank heeft een capaciteit van 15 liter.

Ook dit toilet is eenvoudig te fixeren op een vaste ondergrond. Hiervoor dient uw wel de optionele grijze vloerplaat erbij te bestellen.

De speciale vloeistoffen voor dit toilet kan u vinden in onze webwinkel. De toilet zelf wordt geleverd zonder vloeistoffen.

Zoals u heeft kunnen lezen is dit toilet een en al luxe. U zou kunnen zeggen, het comfort van thuis bij u op vakantie.