Porta Potti 565E chemisch toilet

U heeft hier de Porta Potti 565E in handen. Dit product is het meest luxe toilet met een elektrische spoeling, die Thetford u te bieden heeft. Het is daarom ook hun top model. Het design van het toilet is elegant, stijlvol en tijdloos. Als extra luxe is dit toilet dus uitgerust met een eigen elektrische spoeling, waardoor u ook zonder stroom nog steeds een optima werking van het toilet heeft. Hierdoor is dit toilet uitermate geschikt voor gebruik in de tent.

199,00

15 People watching this product now!

Duurzame producten

Gaat veel langer mee door beste kwaliteit.

Groot assortiment

Het grootste assortiment campingtoilets & meer.

De beste service

Wij geven u persoonlijk advies en beste service.

Snelle levering

Bij ons gratis bezorging vanaf 100 euro.

Omschrijving

Met dit product heb het beste van het beste wat Thetford u te bieden heeft op het gebied van draagbare chemische toiletten. Het is de meest luxueuze uitvoering is en daarom ook hun top model.

De Thetford Porta Potti 565E valt onder echt onder het excellente segment. Het is een design toilet met een elektrische spoeling is uitgevoerd in een stijlvolle kleur. Het toilet spoelt dus zelf door na het indrukken van de spoelknop (hiervoor zijn er 6 AA batterijen bijgeleverd en waarmee u ongeveer 700 keer een doorspoeling kan doen). Het toilet hoeft dus niet op de elektriciteit te worden aangesloten. Water vult u eenvoudig bij en het legen van de afvaltank is ook een eenvoudige handeling. De niveau indicatoren geven precies aan wanneer u moet gaan bijvullen of legen.

De Porta Potti Excellence verschilt niet alleen in zijn unieke ontwerp, maar heeft ook een perfecte zithoogte net als u dat thuis gewent bent. Ook de vorm en luxe uitstraling van het toilet maakt dat het zelfs een eye catcher is in uw tent, vouwwagen of boot. Het grotere zitvlak geeft een stabiel gevoel en is daarom voor iedereen geschikt.

Er is zelfs aan de toiletrol gedacht. Fijn en netjes weggewerkt in de pot zelf. U hoeft nergens een gaatje te gaan maken voor een toiletrol houder, want de rol hebt u altijd handig bij u in de buurt.

Dit toilet elektrische bediening is eenvoudig en zeer functioneel. De indicatoren voor zowel de watertank als de afvaltank zijn een efficiënt hulpmiddel, waardoor dit product zeker het predicaat excellent mag dragen. De afvaltank is eenvoudig los te koppelen van het toilet, door de hendel te bedienen die boven de toiletrol houder zit en heeft een capaciteit van 21 liter. De watertank heeft een capaciteit van 15 liter.

Ook dit toilet is eenvoudig te fixeren op een vaste ondergrond. Hiervoor dient uw wel de optionele grijze vloerplaat erbij te bestellen.

De speciale vloeistoffen voor dit toilet kan u vinden in onze webwinkel. De toilet zelf wordt geleverd zonder vloeistoffen.

Zoals u heeft kunnen lezen is dit toilet het topmodel van Thetford en kan u dit product niet missen tijdens uw vakantie.